Welkom !

DSCI1121 

Elk jaar zijn technieken en trends in schoonheidszorgen en haartooi aan vernieuwing toe. Om op de hoogte te blijven van deze evolutie volg ik op geregelde tijdstippen cursussen. In die optiek bezoek ik ook  geregeld beurzen voor kappers en schoonheidsspecialisten. Mijn betrachting is steeds verder kennis te vergaren in mijn vak.

Laat je dus betoveren in mijn wereld van   ONTSPANNING – WELLNESS EN ZEN” !!!

Hallo,…. Ik ben JESSICA.
Van kindsbeen ben ik gefascineerd door alles wat te maken heeft met haartooi en met schoonheidszorgen. Ik koesterde steeds diezelfde droom “Kapster en schoonheidsspecialiste worden”!!!

Mijn studiekeuze vloeide voort uit deze droom. Mijn passie heeft me tot vandaag steeds verder gedreven om telkens weer bijkomende cursussen te volgen en mij verder te bekwamen. In mijn kapsteropleiding kreeg ik de gelegenheid om deel te nemen aan verschillende kapperswedstrijden in binnen- en buitenland. Unieke belevenissen, uitzonderlijk veel ervaring opdoen  en herhaaldelijk “in de prijzen” vallen tot zelfs geselecteerd geraakt door het Belgisch team naar het WK in Milaan, hebben mijn droom doen werkelijkheid worden.

Verdere studie in schoonheidszorgen over een periode van drie jaren hebben mij het diploma van esthetische schoonheidsspecialiste opgeleverd. Deze periode, met de bijhorende stages en ervaring in dit domein, was richting gevend voor mijn verdere professionele toekomst.  Gedurende de afgelopen zeven jaren was ik zelfstandig kapster en medisch pedicure “aan huis”.
In deze periode heb ik verder tijd besteed als lesgeefster in avondonderwijs en aan bijkomende eigen vorming.

NU is het tijd om een nieuw hoofdstuk aan te snijden;

Ik wil me vestigen in een eigen zaak…een eigen kapperszaak annex schoonheidsinstituut…. aangevuld met twee dagen per week bezoek aan huis voor haartooi, schoonheidszorgen en medische pedicure, zoals voorheen.

U bent van harte welkom bij:

Beauty  Hair,
Jessica CLAES,
Neerstraat 10
3582 BERINGEN

Tf: 011/24.37.47
Tf : 0478/96 14 02

 

 

DSCI1072